Григор Димитров, Оже-Алиасим и Гарин сред красивата природа на Ченду (галерия)


Григор Димитров е обграден от огромно количество позитивна енергия преди началото на азиатското турне. Първата ни ракета се наслаждава на времето си в Ченду, като първо обиколи града в компанията на Радек Щепанек и Душан Лайович, а днес посети зоологическа градина.

Бившият №3 беше в компанията на Феликс Оже-Алиасим и Кристиан Гарин, които са част от звездите на тазгодишния Chengdu Open. Тенисистите се разходиха из парка и се порадваха на пандите – животното, което е символ на надпреварата, а и на Ченду.

Вижте повече за приключението на Григор в нашата ГАЛЕРИЯ.

dimitrov4

Бившият №3 открива азиатското си турне на турнира от сериите „АТР250“ срещу Даниел Еванс. Единственото участие на Григор до момента в Chengdu Open бе през 2016 г., когато достигна до полуфиналите, но бе спрян от Алберт Рамос-Винолас в трисетова битка.

Ако потегли с успех в началото, Димитров ще се класира на четвъртфинал, където възможен негов съперник е Тейлър Фриц.

TennisKafe.com


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH