Поредното приключение на Григор Димитров в Исландия (галерия)


Григор Димитров завърши своя сезон по перфектен начин и продължава да се наслаждава на заслужена почивка. Първата ни ракета е в Исландия в компанията на баща си Димитър и майка си Мария, а страхотните му приключения на острова не спират.

След като по-рано се качи на снегомобил и изпълни една от мечтите си, бившият №3 покара и бъги сред красивата природа на Исландия. Наслади се на уникални пейзажи и зашеметяващи гледки, като направи последователите си в „Instagram“ свидетели на всичко това.

Григор завърши сезона на висота с прекрасно представяне и полуфинал в Париж, което му осигури завръщане в топ 20 на световната ранглиста.

След почивката в Исландия той за поредна година ще зарадва младите тенис таланти в България. Тази седмица ще се прибере в Хасково и ще даде открит урок на деца от родни клубове.

grigordimitrov4

Водещият ни тенисист ще бъде в петък в 15:00 часа в комплекс „Тенис кортове“, намиращ се в парк Кенана. Там бившият №3 в световната ранглиста ще срещне млади таланти и ше им даде съвети.

Обзор на сезона на най-добрия ни тенисист можете да прочетете ТУК или да чуете в десетия епизод на нашия подкаст.

Вижте новото приключение на Григор в нашата ГАЛЕРИЯ.

TennisKafe.com


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH