Как звездите на ATP Cup посрещнаха Нова година (галерия)


Новата 2020 година настъпи, а за тенисистите всеки 31 декември трае много кратко – те посрещат новата година и след често се връщат веднага на корта за тренировки. Такъв бе случаят с много от състезателите, подготвящи се за първото издание на ATP Cup в Австралия.

Алекс де Минор, Ник Кирьос и Доминик Тийм бяха на корта в първия ден от 2020 г. За други обаче 1 януари означаваше още забавление.

Рафаел Надал и сънародниците му Пабло Кареньо Буста, Фелисиано Лопес и Роберто Баутиста Агут се радваха на свободен ден на плажа на остров Ротнест. Те летяха с хеликоптер, гмуркаха се, а Рафа се снима с един от местните представители на фауната – куока.

Руснаците също се забавляваха, а Григор Димитров и компания се гмурнаха в новата 2020 със стил.

russia

Отборът на България се изправя срещу Великобритания в първия ден от ATP Cup, а Димитър Кузманов открива кампанията за състава ни с двубой срещу Камерън Нори на 3 януари в Сидни. Мачът между вторите ракети на двете страни в турнира ще започне в 08:30 ч. българско време, а след 10:00 ч. на корта излизат топ тенисистът ни Григор Димитров и водещият състезател на британците Кайл Едмънд.

Все още не са обявени тандемите за мача на двойки, който ще последва двете срещи на сингъл.

Но до турнира има още време, а какво правиха звездите в първия ден от Новата година, научете в нашата ГАЛЕРИЯ.

TennisKafe.com


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH