Вдъхновена от Австралия – новата колекция на Nike за Australian Open (галерия)


Nike пусна новата си колекция за Australian Open и обяви, че е дело на Кейси Байърнс – текстилна дизайнерка от Мелбърн. Лица на новите модели за първия „мейджър“ за годината са Ник Кирьос и Бианка Андрееску, макар канадката да се отказа от надпреварата поради контузия.

Дизайнерката се е вдъхновила от своята родина Австралия, за да създаде новите дрехи. Използването на цветове и текстура създава изцяло нов стил. Моделите се боядисват на ръка и с влажни цветове, а мозайката на женската рокля изобразява скалите, типични за острова.

Женският модел е допълнен от прилепнала дреха в жълт цвят.

andreescu

Мъжкият модел, който Кирьос ще носи на Australian Open, съчетава розова тениска и шарени шорти, както и бели обувки с червено-черни оттенъци.

kyrgios1

Освен това Ник ще е облечен с нетрадиционен спортен екип, с който ще излиза на централния корт.


Вижте тази публикация в Instagram.

Is #AO2020 @rafaelnadal’s year? The world No.1 is aiming to bite the #AusOpen 🏆 for a second time.

Публикация, споделена от Australian Open (@australianopen) на

Nike представи и модела на Рафаел Надал за първия турнир от Шлема през годината. Този сезон световният №1 ще е с тениска в розов цвят със светли и тъмни шарки.

Освен това обувките на испанеца ще са почти изцяло розови, с малки бели елементи. Горната му дреха е розова, а гащетата – бели.

Australian Open започва на 20 януари 2020 г.

Вижте още от моделите в нашата ГАЛЕРИЯ.

TennisKafe.com


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH