Григор Димитров и Рафа Надал плениха стотици зрители на тренировка в Акапулко (видео и галерия)


Григор Димитров и Рафаел Надал излязоха за обща тренировка на корта в Акапулко в очакване на първите си мачове от турнира в категория ATP 500.

Българинът, който е шампион от 2014, и световният №2 бяха посрещнати с бурни аплодисменти от стотиците зрители, събрали се да гледат от трибуните.

Бившият №3 и испанецът се радваха на изключителна подкрепа и впечатлиха с разиграванията си, едно от които бе публикувано в официалния акаунт на ATP Tour в Twitter:

Двамата тенисисти раздадоха автографи на привържениците, а в даден момент на корта с ракета в ръка се появи и Ник Кирьос.  


Григор Димитров и Рафаел Надал ще се изправят един срещу друг в демонстративен мач в Атланта на 2 март тази година и след като испанецът вече сподели колко развълнуван е за събитието, преди дни това стори и първата ни ракета.

Бившият №3 вече е в Акапулко, откъдето засне специално видео за феновете си и го публикува в историята си в Instagram: „Здравейте, поздрави от Акапулко. Просто исках да кажа колко съм развълнуван да видя всички вас в Атланта на 2 март, където ще играя срещу моя добър приятел Рафаел Надал. Така че си вземете билети и се надявам да се видим“.

Събраните средства от срещата ще подпомогнат фондацията на испанеца, както и Националната тенис фондация на САЩ, която организира и промотира събитието.

dimitrov-nadal

Мачът носи името The Premier Live Atlanta Challenge и ще се проведе в „Energy Center“ в най-големия град в щата Джорджия, а началният час е 20:00 ч. местно време (03:00 ч. на 3 март българско време).

„За първи път ще играя в Атланта. Излизам срещу големия ми приятел Григор Димитров. Нощта ще е невероятна, ще се забавляваме и се надявам да ви видя“, обяви Матадора във Facebook преди дни.

Организаторите обявиха, че на разположение ще бъдат 100 седящи места на първи ред, а единственият начин феновете да могат да гледат мача от тази позиция е като присъстват на благотворителна вечеря на 1 март, приходите от която отиват за двете фондации.

dimitrov

Григор Димитров започва в Акапулко срещу Дамир Джумхур, а на осминафинал може да срещне Камерън Нори или Адриан Манарино. Стан Вавринка е възможен опонент на четвъртфиналите, а Надал е в същата половина. Испанецът може да срещне Алекс де Минор още във втората фаза.

Димитров се включи и в турнира на двойки на надпреварата от сериите „АТР500“ в Акапулко. Партньор на българина е Тейлър Фриц, а двамата излизат в първия си мач срещу Маркъс Даниел и Филип Освалд. Той ще започне точно в полунощ българско време в понеделник срещу вторник (24 срещу 25 февруари).

Вижте още снимки в ГАЛЕРИЯТА.

TennisKafe.com


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH