Програма за вторник: Томова – Пегула във втори мач на централния корт

Програма за вторник: Томова - Пегула във втори мач на централния корт

Виктория Томова ще изиграе следващия си мач на WTA 1000 турнира в Дубай във вторник. Българката достигна до втория кръг от основната схема, където ще се изправи срещу една от фаворитките за титлата – световната №3 Джесика Пегула. Сблъсъкът помежду им е втори в програмата на централния корт, която започва в 10:00 ч. българско време с мача между Каролин Гарсия и Медисън Кийс.

Томова тръгна от квалификациите, където елиминира последователно Анкита Райна (№246) и Су Жьон Жан (№146). В началния кръг от основната схема първата ни ракета изигра най-силния си мач от началото на сезона и елиминира световната №48 Кая Канепи. От своя страна Пегула също е в отлична форма, като миналата седмица игра финал на WTA 500 турнира в Доха.

Това обаче е само един от интригуващите двубои, които утрешната програма ще предложи. Световната №1 Ига Швьонтек започва участието си срещу Лейла Фернандес, а Арина Сабаленка ще изиграе първия си двубой след Australian Open, излизайки на корта срещу Лорън Дейвис.

Сред останалите значими сблъсъци са Плишкова – Сакари, Анисимова – Азаренка, Касаткина – Крейчикова, Квитова – Путинцева, Джън – Самсонова и Бенчич – Костюк.

Централен корт, начало в 10:00 ч.
Каролин Гарсия – Медисън Кийс
Виктория Томова – Джесика Пегула
Лорън Дейвис – Арина Сабаленка
Не преди 17:00 ч.
Ига Швьонтек – Лейла Фернандес
Алиаксандра Саснович – Кори Гоф

Пълната програма можете да видите ТУК


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH