Сабаленка доминира в Маями

Сабаленка доминира в Маями

Световната №2 Арина Сабаленка и шампионката от Дубай Барбора Крейчикова ще играят една срещу друга на трети пореден турнир. Тенисистката от Беларус стигна до 1/8-финалите в Маями с категорична победа 6-1, 6-2 над Мари Бузкова.

Двете се изправиха една срещу друга за първи път, а шампионката от Australian Open доминираше през цялото време. Сабаленка влезе в мача с въпросителни около физическото си състояние, след като в предишния си мач поиска медицински таймаут, а след това призна за болки в левия крак, но сега по никакъв начин не изглеждаше притеснена на централния корт.

„Трябваше да правя някои упражнения, за да контролирам този мускул. Моят екип направи всичко по силите си, за да не съм фокусирана върху него, а само върху мача и моята игра“ – обясни Арина.

Пътят на Сабаленка към 1/4-финалите минава през бившата №2 Крейчикова:

„Мисля, че ако ѝ дадеш време, може да пласира топката където си поиска. Затова трябва да бъде поставяна под напрежение, а срещу нея да се играе агресивно, за да няма много време“.


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH