Ферер очаква Надал да реши за Барселона днес

Ферер очаква Надал да реши за Барселона днес

Давид Ферер разкри, че участието на Рафаел Надал на предстоящия ATP 500 турнир в Барселона продължава да е несигурно. Целта на Матадора бе да се възстанови за началото на сезона на клей и да играе в Монте Карло, но това не се случи. Следващият турнир в календара на Надал е Conde de Godo, но е възможно на феновете на „Краля на клея“ да им се наложи да почакат още, за да видят любимеца си отново в игра.

Ферер, който е директор на турнира в Барселона, сподели пред Esport3, че днес Надал ще проведе тренировка, след която ще прецени дали ще бъде в състояние да играе следващата седмица. Очаква се носителят на 22 титли от Големия шлем да обяви решението си до края на деня, тъй като жребият за основната схема ще бъде изтеглен утре (15 април).

Надал е печелил титлата в Барселона рекордните 12 пъти, като последният от тях бе през 2021, когато испанецът триумфира в драматичен сблъсък със Стефанос Циципас. Миналата година обаче настоящият №15 нямаше възможност да защитава трофея, тъй като все още не бе възстановен от фрактурата на реброто, получена в Индиън Уелс.


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH