Джокович: Намесата на физиотерапевта бе превантивна мярка, всичко е наред

Джокович: Намесата на физиотерапевта бе превантивна мярка, всичко е наред

Новак Джокович увери почитателите си, че е добре след тежкия двубоя срещу Йежи Янович от първия кръг в Ню Йорк, който спечели с 6-3 5-7 6-1 6-1. Ноле получи помощ от физиотерапевт още в средата на първия сет, което породи подозрения, че здравословните му проблеми не са преминали.

„Беше превантивна мярка. Всичко е наред с ръката ми“, заяви Джокович. „Имаше периоди, в които не се чувствах на 100%. Не искам да говоря за това сега. Мисля мач за мач. Доволен съм, че въпреки всички обстоятелства, стигнах до победата.“

„Не беше лесно, защото Йежи е играч с потенциал. Има мощен сервис и силен форхенд. Непредвидим, наистина. Игра добре, особено във втория сет, но може да направи и серия двойни грешки във важен момент. На приливи и отливи е. Затова е трудно да останеш концентриран.“

Новак вече мисли за следващия си съперник Иржи Весели, който го победи в Монте Карло.

„Той е един от следващото поколение, които се опитват да напреднат. Само за няколко години направи име. Ще става и по-постоянен. Има добра игра, сервис, форхенд, движи се добре за ръста си. Ще видим какво ще стане“, добави сърбинът.

„Не е същото без Роджър, но все пак тук са – Анди, Рафа, Чилич, Нишикори, Ранич – най-добрите тенисисти на света“, коментира той отсъствието на Федерер.


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH