Надал и „Ла Фурия“ вече са в Индия

Надал и "Ла Фурия" вече са в Индия

Рафаел Надал и останалите звезди на испанския отбор за купа „Дейвис“ вече стъпиха на кортавете в Ню Делхи, където през уикенда ще гостуват на Индия в плейоф за влизане в Световната група на турнира. „Ла Фурия“ пристигна с бляскав състав, като освен световния №4, в списъка са още Давид Ферер, Фелисиано Лорес и Марк Лопес.

Мачът вероятно ще е с голяма тежест и за прекратяване на слуховете около капитана Кончита Мартинес. През последните две седмици в испанските медии усилено се шуми, че Мартинес вече съвсем не е сигурен избор за поста и започва да губи подкрепа сред ръководните фактори в родната й тенис федерация.


TennisKafe.com


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH