Винчи: Вярвам в честността на Серина и Винъс

Винчи: Вярвам в честността на Серина и Винъс

В скорошно интервю за италианския всекидневник La Stampa Роберта Винчи коментира скандала, свързан с публикуваните от руски хакери документи на Световната антидопингова организация (WADA), в които имената на Серина и Винъс Уилямс присъстват сред група спортисти с разрешение за приемане на забранени вещества.

„Не чета вестници, но това ми изглежда по-скоро като политически скандал. Не мога да повярвам, че Винъс и Серина не са честни и чисти, не искам да съдя никого. Не съм запозната и с процедурите, за които говорят“, заяви италианката.

Винчи призна, че всички атлети взимат медикаменти, за да се справят с различни болки и възпаления.

„В момента и аз употребявам Волтарен и няколко други вещества. Разбира се, винаги информирам когото трябва за това, за да не се получи някакво объркване“, увери бившата финалистка на US Open.

TennisKafe.com

 


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH