Бушар потегли с обрат и силно представяне в Париж

Бушар потегли с обрат и силно представяне в Париж

Ролан Гарос, I кръг
Южени Бушар – Риса Озаки 2-6 6-3 6-2

Южени Бушар даде повод на феновете си да се надяват на силно представяне на тазгодишния Ролан Гарос, след като потегли с 2-6 6-3 6-2 над Риса Осаки. По-важното обаче бе начинът, по който канадката постигна обрата. Бушар определено показа, че е работила върху играта си от основната линия и в ударите й във втория и третия сет имаше мисъл, сила и ритъм.

Началото определено предвещаваше пореден кошмарен мач в и без това тежкия за Джини сезон. Тя изостана с 0-5 и макар да върна единия от трите пробива, предаде откриващия сет с 2-6. Бушар показа, че все още е в битката с пробив веднага след почивката, но не успя да запази аванса си и Озаки изравни до 2-2. Следващите 12 точки отидоха на сметката на сервиращите, а при 4-3 канадката проби решаващо, след което отново спечели подаването си на нула и рестартира мача с 6-3.

Бушар откри третата част с пробив, който и даде контрола върху мача. Нататък канадката само дублира аванса си за 4-1 и пресече финалната линия с 6-2. Джини продължава напред срещу Анастасия Севастова, която се справи с 6-2 6-4 с Аника Бек.

Още резултати: Каролин Гарсия – Нао Хибино 6-2 6-2, Алисън ван Уйтванк – Наоми Осака 6-3 7-5, Барбора Стрицова – Алисън Риск – 6-3 6-0, Маркета Вондроушова – Амандин Хес 6-1 6-0.

TennisKafe.com


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH