Азаренка: Връщам се на корта, защото обичам да играя тенис

Азаренка: Връщам се на корта, защото обичам да играя тенис

„Връщам се на корта, защото обичам да играя тенис“, заяви Виктория Азаренка в интервю преди началото на участието си на Mallorca Open. Бившата №1 в света роди момченце в края на миналата година и избра именно тревата в Майорка за официалното си завръщане на корта.

„Мисля, че съм готова да се състезавам – продължи Азаренка. – Имам качествата да го направя и те не са се изпарили. Все още не съм достигнала пълния си потенциал и мога да се развивам. Преместих датата за завръщането си по-напред, защото се уморих от тренировки. Имах нужда от нещо, заради което да тренирам. Не става дума за това, дали съм готова кондиционно, а да почувствам на психологическо ниво, че мога да се върна на корта, да пътувам отново и отново да свикна с всичко.

Разполагах повече време, отколкото нормално имам в почивката между сезоните, така че получих шанса да пробвам да променя някой неща в играта ми. Работих върху техниката ми, както и върху биомеханиката, за да мога да продължа кариерата си максимално дълго време.“

Азаренка ще потегли в Майорка днес срещу Риса Озаки.

TennisKafe.com

 


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH