Франция обърна резултата срещу Сърбия и е на една победа от финала

Франция обърна резултата срещу Сърбия и е на една победа от финала

Купа „Дейвис“, Световна група, 1/2-финал
ФРАНЦИЯ – СЪРБИЯ 2-1

Юг-Ербер/Маю – Зимонич/Краинович 6-1 6-2 7-6(3)

Джо-Вилфрид Цонга – Ласло Джаре 7-6(2) 6-3 6-3

Лука Пуй – Душан Лайович 1-6 6-3 6-7(7) 6-7(5)

Отборът на Франция се добра до пълен обрат в резултата на полуфиналния двубой от турнира за Купа „Дейвис“ срещу Сърбия. „Петлите“ вече са само на една победа от финала на неофициалното световно първенство за мъже след успеха на двойката Юг-Ербер/Маю над Зимонич/Краинович с 6-1 6-2 7-6(3).

Мачът продължи по-малко от два часа, а сърбите успяха да се затруднят домакините на клея в Лил единствено в третия сет, който бе решен след тайбрек.

Полуфиналният сблъсък ще бъде решен утре, като още в първия сингъл Джо-Вилфрид Цонга може да поднесе победата на французите срещу Душан Лайович.


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH