Федерер: Този път въпросителните ги няма, в много добър ритъм съм

Федерер: Този път въпросителните ги няма, в много добър ритъм съм

През 2017-а Федерер започна сезона си в Пърт и имайки предвид какво последва, той с готовност прие да се завърне на „Хопман къп“. След своята победа над 40-ия в света Юичи Сугита с 6-4 6-3, той каза, че се чувства много по-уверен в играта си отколкото миналата година по същото време:

„Чувствам се в много по-добър ритъм. Преди година се надявах, че ще вкарвам първите си сервиси и се надявах всичко да се получава толкова добре, колкото и на тренировка. Мисля, че този път въпросителните липсват, което е нещо хубаво. Смятам, че това бе прекрасно начало.“

Много от съперниците му в челото изпитват затруднения с контузии, но Маестрото успокои привържениците си, че се намира в добро състояние:

„Здрав съм, имах великолепна подготовка. Тялото ми е супер, нямаше как да бъде по-добре, така че няма как да съм по-щастлив.“

Въпреки възрастта си, швейцарецът чувства, че е готов да се бори за отличия:

„Мисля, че играта се разви отново и направих някои приспособления. Опитвам да играя повече на бекхенд.“

TennisKafe.com

 


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH