Чунг: България, ще се видим на DIEMA XTRA Sofia Open

Чунг: България, ще се видим на DIEMA XTRA Sofia Open

Правещият фурор на Australian Open Хьон Чунг отправи послание към българската публика. След Откритото първенство на Австралия първият кореец, стигнал полуфинал на турнир от Големия шлем, пристига в София.

„Здравей, България. Очаквам да ви видя на DIEMA XTRA Sofia Open 2018“, каза Хьон Чунг от Австралия.

 „Чун ще бъде истинска сила в София“, обяви още на старта на похода на корееца в Австралия турнирният директор на DIEMA XTRA Sofia Open Пол Макнами. „Той задава стандартите за бъдещата генерация в световния тенис и феновете в София ще имат шанса отблизо да отправят поглед в бъдещето на тениса“, допълни Макнами.

Феновете вече с нетърпение очакват сблъсъка между двамата шампиони от финалите на АТР за 2017 г. Григор Димитров и Хьон Чун в София. Турнирът от сериите АТР 250 е между 4 и 11 февруари в „Арена Армеец“. Билетите са в продажба на eventim.bg и в партньорската мрежа в цялата страна.

TennisKafe.com


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH