Бушар и Де Минор с „уайлд кард“ за Индиън Уелс

Бушар и Де Минор с "уайлд кард" за Индиън Уелс

Южени Бушар и Алекс де Минор получиха „уайлд кард“ за надпреварите в Индиън Уелс. Бушар, която се намира на 115-о място в света ще участва на първата си надпревара след спечеленото дело срещу Американската Тенис Асоциация относно падането ѝ в съблекалнята на US Open през 2015-а.

Де Минор, който все още е едва на 19 години, се намира на 139-а позиция. Младежът впечатли в началото на сезона, когато стигна до финал в Сидни и полуфинал в Бризбън.

Организаторите на турнира вече дадоха един „уайлд кард“. Негов собственик е бившата номер 1 Виктория Азаренка, която отсъства дълго от Тура поради делото срещу бившия ѝ партньор относно попечителството на сина ѝ.

TennisKafe.com


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH