Серина Уилямс призна, че страда от постродилна депресия

Серина Уилямс призна, че страда от постродилна депресия

Серина Уилямс обясни, че се е оттеглила от турнира Rogers Cup в Канада поради психологически проблеми, свързани с майчинството. Американката стана родител през септември 2017 г., но призна, че през последните седмици чувства повишена тревожност.

„Миналата седмица не бе лека за мен. Имах усещането, че не съм добра майка и бях в паника“, обясни Уилямс.

„Прочетох няколко статии, в които се твърди, че постродилната депресия може да трае до три години, ако не бъдат взети мерки. Опитвам се да се справя с проблема като говоря с близките си. Те ме увериха, че тези чувства са напълно нормални.“

Наскоро американката претърпя най-тежкото поражение в цялата си кариера – 6-1 6-0 от Джоана Конта в Сан Хосе. За първи път, откакто е професионалист (1995 г.), Серина не успя да вземе поне два гейма в мач.

„Напълно нормално е да имам усещането, че не правя достатъчно за бебето си. Повечето майки минават през същото. Ако и вие имате тежък ден или седмица, бъдете спокойни – и при мен е същото!“, завърши Серина.

TennisKafe.com


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH