Федерер и Дел Потро в една половина в Шанхай, Джокович при Зверев и Чилич (жребий)

Федерер и Дел Потро в една половина в Шанхай, Джокович при Зверев и Чилич (жребий)

През следващата седмица ни предстои да се насладим на Мастърса в Шанхай. Най-добрите здрави състезатели отново се събират на едно място, като под първа и въора позиция в схемата са поставени съответно Роджър Федерер и Новак Джокович.

Швейцарецът, който е и действащият шампион, ще стартира от втори кръг, където евентуален негов съперник ще бъде Даниил Медведев или Зе Джън. Милош Раонич е вероятен съперник на осмина, докато на четвъртфинал може да се изправи рещу Кей Нишикори.

В долната четвъртина на тази половина ще бъде много интересно. Водач там е Хуан Мартин дел Потро, втори е Доминик Тийм, а ще станем свидетели и на повече от обещаващ двубой в първи кръг – Стан Вавринка срещу Борна Чорич.

DoyxAYoUUAEz_PL

В другата половина топ поставен е Джокович, който ще започне срещу Жереми Шарди или Максимилиан Мартерер. В трети кръг можем да станем свидетели на повторение на четвъртфинала от Ролан Гарос между него и Марко Чекинато, а Циципас и Андерсън дебнат в четвърти – младият грък ще открие участието си със сблъсък срещу Гаел Монфис, което също не е за пропускане.

В тази половина са още Александър Зверев, Марин Чилич, Пабло Кареньо Буста и Кайл Едмънд.

TennisKafe.com

 


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH