Чекинато отпадна след първия си мач в Москва, Хачанов продължава напред

Чекинато отпадна след първия си мач в Москва, Хачанов продължава напред

VTB Kremlin Cup, осминафинал
Адриан Манарино – Марко Чекинато 2-6 3-6

Топ поставеният състезател на турнира в Москва Марко Чекинато отпадна още в първия си мач от турнира. Италианецът отстъпи на Адриан Манарино с 2-6 3-6 след по-малко от час на корта.

По този начин Манарино се класира за четъртфиналите, където ще се изправи срещу 217-ия в света Егор Герасимов, който изненада Беноа Пер с 6-4 6-4.

Карен Хачанов продължава напред в турнира, след като елиминира Лукас Росол с 6-4 7-5. В следващия си двубой той ще срещне Ник Кирьос или Мирза Башич.

Рикардас Беранкис и Пиер-Юг Ербер също се класираха за следващия кръг, след като се наложиха съответно над Аляж Бедене и Александър Бублик. Мачът на 107-ия в света бе изключително оспорван, като победата му дойде след три сета с два тайбрека – 3-6 7-6(3) 7-6(5).

TennisKafe.com


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH