Андерсън започва защитата на титлата си в Абу Даби срещу Чунг (жребий)

Андерсън започва защитата на титлата си в Абу Даби срещу Чунг (жребий)

Финалиста oт Уимбълдън ’18 Кевин Андерсън се завръща в Абу Даби, за да защитава титлата си на демонстративния турнир. Жребият отреди, че южноафриканецът ще стартира срещу Хьон Чунг на 27 декември.

203-сантиметровият тениист има перфектен баланс от 2-0 победи над шампиона от NextGen ATP Finals ’17, а при нов успех ще се изправи срещу втория в световната ранглиста Рафаел Надал.

В другата половина от схемата на турнира виждаме сблъсък между финалиста от Ролан Гарос Доминик Тийм и шампиона от Мастърса в Париж Карен Хачанов. Единственият им сблъсък досега дойде на полуфиналите именно на Rolex Paris Masters, където руснакът се наложи категорично по пътя към титлата.

Ако успее да го стори отново и тук, ще можем да наблюдаваме повторение на финала от Берси, тъй като победителят ще се изправи срещу водача в световната ранглиста Новак Джокович.

Турнирът в Абу Даби ще се проведе между 27-ми и 29-и декември.

TennisKafe.com


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH