Пол Макнами: Казвам довиждане на всичките ми приятели в България

Пол Макнами: Казвам довиждане на всичките ми приятели в България

Бившият турнирен директор на ATP250 турнира в София официално се сбогува с българската публика и сподели, че ще се фокусира върху живота си в Австралия.

„Бих искал да кажа довиждане на всичките ми приятели в България. Сега реших да се фокусирам върху живота ми в Австралия. Вече не съм турнирен директор на Sofia Open“, сподели Макнами.

„Искрени благодарности към Българската федерация по тенис за това, че ми дадоха възможност да дойда в София и че безрезервно ми се довериха.“

Новият турнирен директор вече бе обявен – Горан Джокович.

Чичото на световния №1 Новак Джокович дълги години е част от щаба на Ноле. От 2009 до 2012 г. е директор на турнира „Serbia Open“. През същия период е и член на турнирния съвет на АТР. От 2015 г. до сега е вицепрезидент на Сръбската тенис федерация. Почетен консул на Сърбия в Княжество Монако. Завършил е икономически науки в Белградския университет.

TennisKafe.com


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH