Родик се завръща за демонстративен мач

Родик се завръща за демонстративен мач

Анди Родик се опитва да подготви рамото си, за да може да бомбардира със сервиси Джим Къриър на девети февруари. Бившият шампион на US Open се завръща в Ню Йорк за демонстративен мач, който ще открие New York Open.

„Ню Йорк със сигурност не е място, на което да искам да не се представя добре.“

Действащият носител на титлата Кевин Андерсън и Джон Иснър ще бъдат големите имена в схемата на турнира, печелен на три пъти от Родик във времената, когато се е провеждал в Мемфис.

Ще участват още Джак Сок, Сам Куери и Алекс де Минор, който ще участва и на двойки с Лейтън Хюит. Братята Брайън оглавяват схемата при двойките.

Освен че бе един от най-култовите тенисисти пред микрофона, Родик притежаваше страховит сервис (стигал до 250 км. в час в мач за Купа „Дейвис“ през 2004 г.), който го изведе до титлата на US Open през 2003 г., първата позиция в ранглистата и до девет поредни години, завършени в топ 10. Отказа се едва на 30 години през 2012 г.

Макар да сподели,  че излиза на корта по по-малко от 10 пъти на година, американецът заяви, че не е можел да пропусне възможността да се завърне в Ню Йорк, където освен това ще бъде водещ на „Taste of New York Open“ заедно с Къриър в откриващата вечер.

„Тенисът е част от живота ми откакто бях на 6, така че не мога просто да го захвърля напълно. Развълнувах се (когато разбрах за тази възможност).“

TennisKafe.com


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH