„Представям си каква е болката…“ – светът на тениса подкрепи Анди Мъри

"Представям си каква е болката..." - светът на тениса подкрепи Анди Мъри

Минути след като Анди Мъри обяви, че ще слага край на сезона си, бивши и настоящи тенис звезди му дадоха кураж с емоционални съобщения.

„Анди, гледах пресконференцията ти. Моля те, не спирай да опитваш, продължавай да се бориш! Представям си каква е болката и какво е разочарованието. Надявам се да се справиш с това. Заслужаваш да сложиш край на кариерата си, когато ти решиш, когато и да е това. Обичаме те, Анди! Искаме да те видим щастлив и да се справяш добре!“, написа Хуан Мартин дел Потро.

„Свалям ти шапка, Анди Мъри! Абсолютна легенда! Ти си сред най-добрите тактици в историята. Постигна невероятни резултати в една брутална ера. Само респект! Надявам се да завършиш здрав и във форма“, сподели Анди Родик.

Включи се и Марди Фиш: „Анди Мъри, когото познавам, ще направи всичко, за да сложи края на Уимбълдън. Няма никой друг толкова сърцат в историята на играта. За мен винаги е било удоволствие.“

„Ти си истински шампион и пример за всички нас“, включи се и Карен Хачанов.

„Надявам се да продължаваме да се борим на корта и да сложиш края, когато ти решиш – написа Кевин Андерсън. – Оздравявай, тенисът е по-добър с теб.“

„Сърцето ми се разби, слушайки Анди Мъри. Надявам се да стигне до Уимбълдън и да получи сбогуването, което заслужава“, сподели Ким Клайстерс.

„Ти си истински шампион както на корта, така и извън него. Помни да гледаш в бъдещето. Може твоята най-голяма следа в света да бъде оставена тепърва. Ти надигна глас за равенството и това ще вдъхновява бъдещите поколения“, написа Били Джийн Кинг.

Дани Валверду, Дарън Кейхил и още куп треньори, тенисисти и звезди от други спортове подкрепиха Мъри.

TennisKafe.com


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH