Любител спечели ракета на Григор в томболата на тенис клуб „Малееви“ (снимки)

Любител спечели ракета на Григор в томболата на тенис клуб "Малееви" (снимки)

Тенис клуб „Малееви“ проведе специална томбола с голяма награда ракета Wilson на Григор Димитров. В нея участваха всички абонати на клуба, закупили продукт на Wilson до 10 януари. Катерина Малеева лично приветства тенис любителите и изтегли името на печелившия.

_MG_8945-min

_MG_9094-min

Голямата награда спечели Танчо Илиев – любител, който до момента играе с ракета Wilson Pro Staff, използвана от Роджър Федерер. Тя обаче ще отстъпи пред новата му придобивка.

„Новата ракета е най-добрата ми придобивка от тенис естество. Печелил съм купи и медали на любителски турнири, но нищо не може да се сравни с това“, сподели той пред TennisKafe.com.

_MG_9126-min

Танчо Илиев играе тенис вече от 16-17 години, а гледа спорта от много по-отдавна – над две десетилетия.

„Освен на Григор, се възхищавам на Роджър Федерер и Рафаел Надал, както и на всички големи имена в тениса“, сподели големият победител.

_MG_9164-min

_MG_9187-min

TennisKafe.com


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH