Ранонич: В началото имаше много ругатни, но се радвам, че обърнах мача бързо

Ранонич: В началото имаше много ругатни, но се радвам, че обърнах мача бързо

Милош Раонич не остана доволен от начина, по който започна двубоя си с Александър Зверев, но все пак се радва, че е реагирал бързо. 16-ият в схемата изигра невероятен мач на осминафиналите в Мелбърн и отстрани 4-ия поставен в три сета – 6-1 6-1 7-6(5). Още в откриващото си подаване обаче допусна пробив.

„Имаше много ругатни. Трудно е да съжаляваш още след първия гейм, искаше ми се да направя нещата по различен начин. Днес обаче играх страхотно, направих някои неща много добре и съм горд от това. Доволен съм, че успях да обърна нещата след лошия старт, и то доста бързо. Благодаря за подкрепата“, сподели канадецът.

При 5-4 Раонич имаше два мачбола от посрещане, а в тайбрека се сдоби с още два, но не успя да се възползва. Реализира точка за спечелване на двубоя от пети опит и призна, че изпуснатите шансове не са го смутили.

„Беше трудно – имах 4-5 мачбола в края и ми се искаше да ги изиграя по различен начин. Но продължих да мисля в перспектива, да се концентрирам върху собствените сервис геймове. Трябваше просто да остана фокусиран. Всичко за мен се получаваше днес. Щастлив съм, че завърших по този начин“.

„Завършихме мача с разиграване от 29 удара. Това е последното, което искам да се случи. Трябваше да го държа извън контрол, той удря топката доста добре, особено когато диктува разиграванията. Целта ми днес бе да го накарам да се чувства колкото се може по-некомфортно“, сподели Раонич.

Канадецът е за девети път в кариерата си на четвъртфинал от Големия шлем и там очаква победителя от мача между Лука Пуй и Борна Чорич.

TennisKafe.com

 

 

 


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH