Fast Facts: Обзор на ден №5 от Sofia Open

Fast Facts: Обзор на ден №5 от Sofia Open

Тази година Sofia Open си има официална пица на турнира, която ще се прави на място в “Арена Армеец”. Tenniskafe и Domino’s pizza ще работят заедно по време на надпреварата. Всеки ден на страницата на сайта ще ви доставяме “Domino’s Fast Facts”, които ще представляват обзор на деня с интересни статистики като най-бързия сервис, най-бързия гейм, сет и мач, както и други рекорди от деня в духа на fast delivery политиката на Domino’s.

Мариус Копил, който присъстваше активно в класациите ни през предишните два дни, може и да напусна турнира в София след загуба от Фернандо Вердаско, но се отбеляза за последно в класацията ни за „най-бърз сервис“. Румънецът бе първенец през първия ден с начален удар със скорост 235 км/ч и днес бе много близ до това да повтори постижението си, но се спря на 234 км/ч. За сметка на това днес той мина границата от 230 км/ч повече от веднъж, като записа и ас с 233.

Copil serve

Призът за „най-бърз сет“ печели Даниил Медведев, който обърна Робин Хаасе за 5-7 6-2 6-2. Втората част от двубоя завърши само за 27 минути – с една повече от третия между Вердаско и Копил.

 

Medvedev

Гаел Монфис се справи най-експресно с опонента си, за да се превърне в победител в категорията „най-бърз мач“. Бившият №6 преодоля Михаил Кукушкин със 7-4 6-3 за само 78 минути, като немалка заслуга за това имаха и 15-те му аса.

Dominos

Надпреварата за „най-бърз гейм“ отново бе оспорвана, но Мартин Клижан изпревари всички останали. При резултат 7-6(5) 0-1 словакът се нуждаеше от по-малко от минута, за да спечели подаването си срещу Даниел Брандс. Малко по-късно световният №38 спечели сета с 6-4 и по този начин се класира за четвъртфиналите.

TennisKafe.com


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH