Ана Конюх се подложи на сериозна операция в опит да спаси кариерата си

Ана Конюх се подложи на сериозна операция в опит да спаси кариерата си

Ана Конюх грабна вниманието на всички, когато през 2016 г. стигна до четвъртфиналите на US Open на едва 18-годишна възраст. Погледите бяха насочени към нея, но за съжаление хърватката вече дълго време е измъчвана от проблеми с лактите, които спират развитието ѝ и дори са на път да застрашат кариерата ѝ.

Вижте още:

Конюх разкри чрез профила си в Twitter, че макар да е положила всички възможни усилия да премахне болката, с която играе през последните години, и да я е намалила до поносима, преди няколко дни състоянието отново се е влошило рязко. Поради това тя се е подложила на тежка операция за подмяна на колатералния лигамент на лакътя си.

Младата състезателка добави, че възстановяването ще е дълго и бавно, като не си е поставила определен срок, в който да се завърне на корта. Завърши с благодарности за подкрепата, която продължава да получава и с обещание, че ще се завърне още по-силна от преди.

TennisKafe.com


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH