Маями: Шанс за ранни сблъсъци Кербер-Андрееску и Серина-Свитолина

Маями: Шанс за ранни сблъсъци Кербер-Андрееску и Серина-Свитолина

Турнирът в Маями започва веднага след този в Индиън Уелс, а финалът при жените между Бианка Андрееску и Анджелик Кербер може да се повтори още в трети кръг във Флорида. Това отреди жребият за надпреварата, който постави осмата в схемата германка в една част с шампионката от BNP Paribas Open.

Канадката обаче е непоставена и в първи кръг ще повтори двубоя си на старта в Индиън Уелс срещу Ирина-Камелия Бегу. В същата четвърт от схемата е още световната №9 Арина Сабаленка, а водачка в тази част е първата в света Наоми Осака.

Японката не успя да защити трофея си на Индиън Уелс, отпадайки от Белинда Бенчич в четвърти кръг. Тя отново има трудни препятствия пред себе си и може да срещне 13-ата поставена Каролин Вожняки в четвърти кръг.

Третата поставена Петра Квитова води втората четвърт от схемата, където са още 7-ата Кики Бертенс и 12-ата Ашли Барти. Трикратната шампионка от Маями Виктория Азаренка също е в тази част. Тя ще се изправи срещу Доминика Цибулкова в първия кръг, тъй като и двете са непоставени.

В най-долната част от схемата водачка е световната №2 Симона Халеп, а там е още трикратната шампионка от турнира Винъс Уилямс. Победителят от тази секция може да срещне осемкратната шампионка в надпреварата Серина Уилямс на четвъртфиналите. Преди това обаче американката може да има трудна задача, като евентуално ще срещне шестата в схемата Елина Свитолина на осминафинал.

Действащата шампионка Слоун Стивънс, която е поставена под номер 4, води своята част от схемата и във втората фаза ще играе срещу Унс Жабур или Алисън ван Уйтванк. Там са още петата Каролина Плишкова и Белинда Бенчич.

TennisKafe.com


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH