Путинцева: Търсих кортовете на „Hard Rock“ по време на концерт на Бионсе

Путинцева: Търсих кортовете на "Hard Rock" по време на концерт на Бионсе

Юлия Путинцева изигра един от най-силните си мачове тази година, отстранявайки Белинда Бенчич в последователни сетове във втори кръг в Маями. Казахстанката не изглеждаше впечатлена от собствената си победа, а повече от новия „Hard Rock Stadium“, където надпреварата се премести този сезон.

24-годишната тенисистка е голям почитател на музиката и се възхищава на поп изпълнители като Сия и Пинк, а последно е била на стадиона във Флорида миналата година на концерт на Бионсе.

„Дойдох тук да търся тенис кортове, но все още нищо не беше готово! Невероятно е, но вече съм виждала толкова много изумителни неща в САЩ, където строят кортове сякаш само с едно мигане на окото. Страхотно е, че и в този случай са работили бързо“, сподели изумената Путинцева пред wtatennis.com.

Това бе втората ѝ победа над представителка на топ 20 за годината, но световната №44 не я определя като нещо специално.

„Щастлива съм с всяка своя победа. Няма значение дали от другата страна е Белинда, или някой друг. Щастлива съм, че продължавам напред и съм доволна, когато печеля“.

Путинцева се е установила във Флорида, където разполага с тренировъчна база, и се чувства като у дома си.

„Живея на около 30 минути, много съм близо. Радвам се, че мога да спя в собственото си легло! За пръв път се случва да играя на даден турнир и да спя в леглото си. Все пак това е ново предизвикателство. Харесват ми съоръженията тук, харесва ми времето, Флорида ми допада. Чудесно е, че съм тук“, сподели щастливата тенисистка.

TennisKafe.com


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH