Фалстарт за Надал на трева: Чилич му даде шест гейма в Хърлингам

Фалстарт за Надал на трева: Чилич му даде шест гейма в Хърлингам

Рафаел Надал не стартира по най-добрия начин подготовката си за Уимбълдън. Матадора загрява за третия турнир от Големия шлем на демонстративната надпревара Aspall Tennis Classic в Хърлингам и в първия си мач отстъпи на Марин Чилич с 3-6 3-6.

След като двамата размениха по пробив още в началото на срещата, хърватинът започна да сервира безупречно и не даваше никакви шансове на противника си за нов брейк.

Същевременно Матадора изпитваше сериозни затруднения в собствените си подавания и бе пробит още на два пъти. След втория гейм спечели само точка от посрещане до края на сета – 3-6.

Nadal 2

Във втората част испанецът сякаш имаше своя момент при 1-1, но не успя да се възползва от появилия се брейкбол и веднага след това сам се пропука на сервис. Изостана с 0-40 и при втората точка за пробив резултатът в сета стана 1-3.

Чилич задържа прилично ниво на начален удар до последната точка и затвори двубоя при 6-3 6-3.

Това бе първият мач на Матадора на трева за този сезон, тъй като си взе почивка след титлата от Ролан Гарос.

TennisKafe.com


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH