Забавна тренировка с Кирьос показа Монфис в добро състояние (видео)

Забавна тренировка с Кирьос показа Монфис в добро състояние (видео)

Гаел Монфис все още е под въпрос за Уимбълдън, след като L’equipe съобщи преди дни за травма в глезена, която французинът е получил на тренировка. Световният №15 обаче, поне на пръв поглед, опроверга тези информации. Той проведе забавна тренировка с друг шоумен – Ник Кирьос, и изглеждаше в добро състояние.

Контузията се е получила по време на спринт в четвъртък вечерта, като по-късно глезенът на La Monf се е подул сериозно и той не е можел да ходи. Впоследствие болката е намаляла.

Днес бившият №6 се движеше перфектно по корта и показа бързината си. Двамата с австралиеца демонстрираха пълния си арсенал от трикови изпълнения, като в спаринга присъстваха прехвърлящи удари, сервис отдолу, плонжове, хот-дог изпълнения и още невероятни удари.

Монфис започва срещу Уго Умбер в Лондон и се намира в осмината на Григор Димитров и Феликс Оже-Алиасим. Кирьос пък стартира срещу Джордан Томпсън и още във втори кръг може да срещне Рафаел Надал.

Вижте още:

TennisKafe.com

 


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH