„Тенискафе“ пита: ще успее ли Григор Димитров да върне формата си от 2017 година?

"Тенискафе" пита: ще успее ли Григор Димитров да върне формата си от 2017 година?

В традиционната ни анкета този път ви питаме – ще успее ли Григор Димитров да върне формата си от 2017 година?

Топ тенисистът ни не успя да запази статута си на представител на топ 50 на световната ранглиста след Уимбълдън. Първата ни ракета вече е №52, като в актива си има 952 точки. Българинът губи  три позиции от последната актуализация на класацията, като границата на топ 60 е 910 точки.

За последно топ тенисистът ни бе извън първите 50 в света през 2012 година.

В турнирите до US Open Григор има да защитава общо 280 точки. Миналата година той започна сезона на твърди кортове от пето място в световната ранглиста, а само 12 месеца по-късно е извън топ 50, но е заявил повече надпревари за участие.

Българинът ще играе на турнира в Атланта, който се провежда от 22 до 28 юли. Надпреварата на твърди кортове е от сериите ATP 250, а единственото участие на първата ни ракета там бе през 2011 г.

TennisKafe.com


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH