Серина и Осака в една четвърт в Торонто (жребий)

Серина и Осака в една четвърт в Торонто (жребий)

Серина Уилямс и Наоми Осака попаднаха в една четвърт в турнира от категория Premier в Торонто. Японката е поставена под №2 и започва от втори кръг срещу Сайсай Джън или квалификантка, а следващата ѝ поставена опонентка може да бъде Каролин Вожняки.

Серина, която е осма поставена, стартира от втората фаза с мач срещу Елиз Мертенс или Алиаксандра Саснович. По-нататък тя може да срещне Анастасия Севастова, както и да оформи евентуален четвъртфинал с Осака, който да бъде повторение на заключителната и противоречива битка на US Open миналия сезон.

В същата половина е защитаващата титлата си Симона Халеп, която стартира от втори кръг срещу Кристина Младенович или квалификантка. По-късно в надпреварата може да се изправи срещу Мадисън Кийс или Дона Векич, както и да стигне до четвъртфинал със Слоун Стивънс.

Миналогодишната финалистка Стивънс обаче може би трябва да премине през Каролин Гарсия, Арина Сабаленка или Аманда Анисимова.

Световната №1 Ашли Барти е в най-горната четвърт и стартира срещу София Кенин или Су-Уей Хсие във втори кръг. В трети може да срещне Виктория Азаренка или Джоана Конта, а в потока ѝ е още Елина Свитолина.

Кики Бертенс е в същата половина, където са още Анджелик Кербер и Каролина Плишкова. Германката започва срещу Дария Касаткина в първи кръг, а чехкинята – срещу Мария Сакари или квалификантка във втори.

Мария Шарапова започва срещу Анет Контавейт, а Винъс Уилямс също е в тази част от схемата. Интересен е сблъсък между двете канадки Южени Бушар и Бианка Андрееску, които се срещат още на старта и могат да определят евентуалната съперница на Кербер.

нддв

TennisKafe.com


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH