Сан Хосе: Сакари обърна Свитолина от 1-6, 2-5

Сан Хосе: Сакари обърна Свитолина от 1-6, 2-5

Mubadala Silicon Valley Classic, 1/4-финал
Мария Сакари – Елина Свитолина 1-6 7-6(3) 6-3

Мария Сакари постигна изключителен обрат над топ поставената в Сан Хосе Елина Свитолина. Гръцката тенисистка изостана 1-6 2-5, но стигна успеха  1-6 7-6(3) 6-3, като спаси общо четири мачбола и се класира за 1/2-финалите.

„Бях само на крачка от загубата. Радвам се, че обърнах развоя на мача и се завърнах на 1/4-финалите. Имам страхотни спомени от миналата година“, каза победителката.

Първата ракета на Гърция разкри, че треньорът ѝ е припомнил случката в Рабат, когато на финала тя навакса сет и брейк пасив и победи Джоана Конта, като ѝ е казал, че щом веднъж е успяла, ще го направи пак.

Следващата опонентка на Сакари е Сайсай Джън, която елиминира Аманда Анисимова 5-7 7-5 6-4.

В другия полуфинал Арина Сабаленка излиза срещу Дона Векич.

TennisKafe.com


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH