Най-добрите точки от третия ден в Монреал (видео)

Най-добрите точки от третия ден в Монреал (видео)

Рафаел Надал започна трудно защитата на титлата си в канадския Мастърс. Четирикратният шампион отрази два сетбола в първата част срещу Даниел Еванс и го надигра със 7-6(6) 6-4. В първи мач след полуфинала на Уимбълдън срещу Роджър Федерер испанецът показа трудно приспособяване към твърдата настилка, но удължи серията си на шест поредни победи в Coupe Rogers.

Междувременно малко не достигна на Анди Мъри и Фелисиано Лопес да продължат напред на турнира в Монреал. Двамата загубиха двубоя си от втори кръг,  отстъпвайки с 6-2 3-6 8-10 на Жереми Шарди и Фабрис Мартен. Въпреки това шампионите от Куинс показаха най-доброто от арсенала си.

Доминик Тийм нямаше мач на твърда настилка от месец март насам, а балансът му в Канада бе 0-5. Всичко това даваше надежди на местната публика на Мастърса в Монреал, че Денис Шаповалов ще има нов мечтан ден. Австриецът обаче бе на друго мнение и преодоля втори кръг след 6-4 3-6 6-3. И австриецът, и канадецът обаче направиха всичко възможно, за да впечатлят зрителите по трибуните.

Стан Вавринка започна участиетито на Мастърс турнира в Монреал с успех на Григор Димитров, но загуби още следващия си двубой. Швейцарецът отстъпи на Карен Хачанов с 4-6 7-6(3) 2-6. Така в следващия си мач руснакът излиза срещу Феликс Оже-Алиасим, който спечели срещу Милош Раонич с 6-3 3-6 и отказване на сънародника си. И в двата мача имаше невероятни разигравания и напрегнати моменти, които вдигнаха публиката на крака.

Вижте най-добрите изпълнения от третия ден на Coupe Rogers в Монреал:

TennisKafe.com


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH