Победа №54 и титла №3 за сезона за Медведев

Победа №54 и титла №3 за сезона за Медведев

St. Petersburg Open, финал
Даниил Медведев – Борна Чорич 6-3 6-1

Даниил Медведев продължава да се наслаждава на великолепна 2019 година. В Санкт Петербург руснакът стигна до петия си пореден финал и грабна трета титла за сезона след категоричен успех над Борна Чорич с 6-3 6-1.

Интригата оцеля до 2-2, но след това световният №4 пое събитията в свои ръце. Стигна до точки за пробив в оставащите три подавания на съперника си в сета, записвайки два брейка – 6-3.

Тенденцията продължи и във втората част, когато финалистът от US Open поведе с 5-0, без да се затруднява на свой начален удар. Чорич успя да се разпише за 1-5, но не взе нито една точка в последния гейм от срещата.

Това е победа №54 за сезона за Медведев, като по тази статистика той е на първо място в Тура.

Надпреварата не бе лоша и за другият финалист, който трябваше да се откаже от турнира от Големия шлем в Ню Йорк поради контузия. Хърватинът се завърна на корта за пръв път след това и се класира за първия си финал за сезона.

TennisKafe.com


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH