Григор Димитров в битка за място на финала на TennisKafe Virtual Cup – гласувайте

Григор Димитров в битка за място на финала на TennisKafe Virtual Cup - гласувайте

Григор Димитров е на крачка от финала на TennisKafe Virtual Cup и се нуждае от вашата подкрепа, за да преодолее Хуан Мартин дел Потро и да се изправи срещу Роджър Федерер в битка за трофея.

Може да гласувате за любимеца си в нашата анкета на страницата ни във Facebook, като имате на разположение 24 часа. След това резултатите ще бъдат оповестени в сайта.

До момента топ тенисистът ни преодоля Александър Зверев и Стефанос Циципас, като получи съответно 96% и 95% от доверието на гласувалите. Дел Потро, от своя страна, преодоля Анди Мъри в първата фаза, а след това феновете го изпратиха напред след битка с Давид Гофен.

На финала победителят от този двубой ще срещне Федерер, който получи 72% от гласовете срещу Доминик Тийм.

TennisKafe-Virtual-Cup

Ще събори ли Григор Кулата от Тандил?

Двамата са се срещали общо осем пъти, като аржентинецът е печелил в шест от случаите. Съперничеството им започна с пет поредни успеха за Дел Потро, който елиминира Григор на полуфинала в Ротердам през 2013 след 6-4 6-4. През същата година направи пълен обрат на осминафиналите на Мастърса в Рим, а през 2016 победи българина в Щутгарт.

Малко след това двамата се изправиха един срещу друг на полуфиналите в Стокхолм, където аржентинецът взе чиста победа. А през 2017 отново осъществи обрат срещу Димитров на Мастърса в Рим.

След това дойдоха двете победи на Григор, който елиминира опонента си на осминафинал в Синсинати 2017 след 6-3 7-5, за да може по-късно да вдигне първа Мастърс титла в кариерата си. Последва и успех в два сета за Димитров в Пекин, преди да настъпи последната им битка, спечелена от Дел Потро с 6-4 6-2 на финала в Стокхолм през 2017 г.

GrigorDimitrov

Иначе ако не считаме мачовете му от TennisKafe Virtual Cup, аржентинецът няма официален двубой от юни 2019 насам, тъй като се подложи на операция на коляното. Григор не започна годината по най-добрия начин, но в последния си турнир впечатли и стигна до полуфинал в Акапулко, където допусна загуба от Рафаел Надал.

Повече за TennisKafe Virtual Cup

grigor dimitrov hotshot

Екипът на TennisKafe.com организира онлайн турнир, в който участие взимат любимците на всички фенове на тениса. Схемата се състои от 16 състезатели от ATP Тура, които ще се борят за вашите гласове, за да стигнат до трофея.

Анкетите ще бъдат достъпни в страницата ни във Facebook, а вие ще имате на разположение 24 часа, в които да дадете гласа си. Резултатите ще бъдат оповестявани в сайта.

Очаквайте не само традиционна анкета, а и фактите около съперничеството между всяка двойка.

TennisKafe.com


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH