Кей Нишикори избра Григор Димитров за своя най-добър партньор на двойки

Кей Нишикори избра Григор Димитров за своя най-добър партньор на двойки

Кей Нишикори определи Григор Димитров като партньора на двойки, с когото му е най-лесно да играе. Японецът направи включване на живо в социалните мрежи и похвали първата ни ракета.

„Дими, Димитров“, отговори световният №31, запитан с кого прави най-добър тандем. „С него съм сигурен, че можем да бъдем много силна двойка. Играл съм с него, той е добър играч на двойки, а и със сигурност е силен на сингъл“.

Нишикори и Григор са играли заедно два пъти и нямат загуба, но не са стигали и до трофей. Те дебютираха като тандем на турнира в Бризбън през 2013, където спечелиха първите си два двубоя, преди да се откажат от мача срещу Марсело Мело и Томи Робредо на полуфинала.

Българинът и японецът се завърнаха като двойка отново в австралийския град три години по-късно. Отново достигнаха до полуфинала, но не излязоха за него.

Що се отнася до партньор при смесените двойки, 30-годишният японец избра Мартина Хингис.

Нишикори трябваше да избере и кой е тенисистът с най-труден за връщане сервис. Тази чест се падна на Милош Раонич. Двамата са играли седем пъти, а японецът води с 5-2, но въпреки това признава силното оръжие на канадеца.

Той каза, че Джон Иснър и Иво Карлович могат да изпълняват по-силен начален удар, но този на Раонич е най-неудобен, за да направиш успешен ретур.


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH