Полуфинали в Париж и квалификации в София: Коментирайте днешните мачове и теми

Полуфинали в Париж и квалификации в София: Коментирайте днешните мачове и теми

Събота е и е време за полуфинали на Мастърса в Париж в зала „Берси“, а междувременно започва турнирът в „Арена Армеец“ Sofia Open 2020.

Във френската столица ще наблюдаваме два много интересни мача. Даниил Медведев излиза срещу Милош Раонич във втори мач на централния корт, веднага след първия полуфинал на двойки. А след това за седми път ще гледаме сблъсъка между Рафаел Надал и Александър Зверев.

Матадора надигра Пабло Кареньо Буста след труден обрат до 4-6 7-5 6-1, докато Саша изпита по-малко проблеми срещу Стан Вавринка – 6-3 7-6(1). В общия баланс 20-кратният шампион от Големия шлем води с 5-1, но последният им мач завърши с успех за световния №7. Той надигра испанеца в групите на финалите на ATP в Лондон миналия сезон с 6-2 6-4. На хард Рафа води с 2-1.

PARIS, FRANCE - NOVEMBER 5: Alexander Zverev of Germany in action against Adrian Mannarino of France during day 4 of the Rolex Paris Masters, an ATP Masters 1000 tournament held behind closed doors at AccorHotels Arena formerly known as Paris Bercy on November 5, 2020 in Paris, France. (Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Rolex Paris Masters – начало в 12:45 ч.:
1. Оже-Алиасим/Хуркач – Кубот/Мело 6-2, 1-6, 10-5
2. Даниил Медведев – Милош Раонич 6-4, 7-6(4)
3. Рафаел Надал – Александър Зверев 4-6, 5-7
4. Мелцер/Роже-Васлен – Павич/Соареш 3-6, 6-7(4)


Двама българи ще видим на корта в първия ден на Sofia Open 2020. Надпреварата стартира в събота с осемте двубоя от първи кръг на квалификациите, в които родните надежди са свързани с Габриел Донев и Александър Донски.

Донев ще открие програмата на централния корт в 12:00 часа. Първоначално съперникът му бе Юичи Сугита, но японецът влезе директно в основната схема и опонентът на българския тенисист още не е ясен. След това зрителите ще видят в действие и топ поставеният в пресявките и безспорно най-голямо име в тях Жил Симон, чийто съперник е хърватинът Матия Печотич.

Третият мач изглежда като дербито на първия кръг от квалификациите – Виктор Троицки срещу Евгени Донской. А в последния двубой Донски излиза срещу руснака Аслан Карацев.

Aleksandyr_Donski_2

Sofia Open – Централен корт, начален час 12:00:

Фабрицио Орнаго – Габриел Донев 6-3, 1-6, 6-2
Жил Симон – Люк Савил 6-4, 6-3
Виктор Троицки – Евгени Донской 6-4, 6-7(2), 6-4
Аслан Карацев – Александър Донски 2-6, 3-6

Корт №1, начален час 12:00:
Макс Пърсел – Мартин Клижан 5-7, 4-6
Таро Даниел – Зденек Колар 6-4, 6-3
Иля Марченко – Йозеф Ковалик 7-5, 6-3
Фредерико Ферейра Силва – Марк-Андреа Хюслер 4-6, 5-7

Вижте жребия за основната схема в София ТУК.

Коментирайте и останалите тенис теми, които ви вълнуват!


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH