Халеп: Не мисля, че Серина ще се оттегли

Халеп: Не мисля, че Серина ще се оттегли

Настоящата шампионка на Уимбълдън Симона Халеп даде официална пресконференция за румънските медии при завръщането си в Букурещ, на която коментира представянето си на Australian Open, както и множество актуални теми около турнира в Мелбърн.

Халеп достигна до 1/4-финал в Мелбърн, където загуби с 3-6, 3-6 от седемкратната шампионка в турнира Серина Уилямс. След загубата си от Наоми Осака на полуфиналите американката напусна разплакана пресконференцията с думите „Аз приключих“. Това накара много хора да мислят, че краят на славната ѝ кариера е съвсем близо, но Халеп не споделя това мнение.

„Нямах възможност да прочета какво точно се е случило със Серина, но не мисля, че тя ще се оттегли“ категорична бе световната №2.

Румънката коментира и мача си срещу по-младата от сестрите Уилямс и сподели какво според нея не ѝ е достигнало, за да се класира на полуфинал в Мелбърн.

„След мача със Серина бях доста разстроена, но това отмина и сега съм добре. Радвам се, че се представих добре в Мелбърн. Да достигнеш до 1/4-финал на турнир от Големия шлем не е никак малко, особено когато говорим за първия „мейджър“ турнир за годината. Срещу Серина сервисът ми не беше на ниво, а освен това бях доста негативно настроенa, което също не ми помогна“ коментира Халеп.

Очаква се двукратната шампионка от Големия шлем да се завърне на корта съвсем скоро, тъй като е заявила участие на турнира в Доха. Надпреварата в катарската столица е от категория WTA 500 и ще се проведе от 1 до 6 март. Халеп вече е печелила турнира веднъж – през 2014 г., когато на финала победи Анджелик Кербер с 6-2, 6-3.

TennisKafe.com


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH