Азаренка – Мугуруса, Циципас, Медведев и Сабаленка: Коментирайте днешните мачове

Азаренка - Мугуруса, Циципас, Медведев и Сабаленка: Коментирайте днешните мачове

Петъчният ден ще ни предложи множество зрелищни двубои от третия кръг на Откритото първенство на САЩ. В първи мач на „Артър Аш“ една срещу друга ще се изправят две двукратни шампионки от Големия шлем – Виктория Азаренка и Гарбине Мугуруса, а след това на централния корт в Ню Йорк ще излязат поставеният под №3 Стефанос Циципас и младата надежда на испанския тенис Карлос Алкарас.

Вечерната сесия ще бъде не по-малко интригуваща. Наоми Осака ще опита да направи нова крачка към защитата на титлата в сблъсък с Лейла Фернандес, а втората ракета на Русия Андрей Рубльов ще се изправи срещу представителя на домакините Франсис Тиафо.

На „Луис Армстронг“ Симона Халеп ще опита да продължи доброто си представяне срещу Елена Рибакина, а Даниил Медведев ще има наглед лесна задача срещу Пабло Андухар. Две от шампионките в турнира – Анджелик Кербер и Слоун Стивънс, ще се изправят една срещу друга в трети мач от програмата, а вечерната сесия ще приключи със сблъсъка между Арина Сабаленка и Даниел Колинс.

„Артър Аш“ (начало в 19:00)„Луис Армстронг“ (начало в 18:00)
Виктория Азаренка – Гарбине МугурусаЕлена Рибакина – Симона Халеп
Не преди 20:30Не преди 20:00 ч.
Карлос Алкарас – Стефанос ЦиципасПабло Андухар – Даниил Медведев
От 02:00 ч.Анджелик Кербер – Слоун Стивънс
Лейла Фернандес – Наоми ОсакаОт 02:00 ч.
Андрей Рубльов – Франсис ТиафоРоберто Баутиста Агут – Феликс Оже-Алиасим
Даниел Колинс – Арина Сабаленка

Пълната програма за днешния ден на US Open можете да видите ТУК

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически коментари.

TennisKafe.com


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH