Нишикори и Мъри получиха „уайлд кард“ за турнира в Сан Диего

Нишикори и Мъри получиха "уайлд кард" за турнира в Сан Диего

Кей Нишикори и Анди Мъри ще участват на предстоящия ATP 250 турнир в Сан Диего. Новината бе оповестена по-рано днес. Двамата са получили „уайлд кард“ за надпреварата в Калифорния, която ще се проведе от 27 септември до 3 октомври. Сред участниците е и първата ни ракета Григор Димитров.

Това не бе единствената интересна новина около San Diego Open. Организаторите обявиха, че легендата на женския тенис Били Джийн Кинг ще поеме ролята на почетен председател на турнира.

Последната надпревара, в която Нищикори взе участие, беше Откритото първенство на САЩ. Японецът достигна до трети кръг след победи над Салваторе Карузо и Макензи Макдоналд, но след това претърпя поражение в четири сета от Новак Джокович. Най-доброто постижение на Нишикори от началото на сезона е полуфиналът на ATP 500 турнира във Вашингтон в началото на август.

Анди Мъри също игра на US Open и остави много добри впечатления с играта си, отстъпвайки в драматичен петсетов сблъсък срещу Стефанос Циципас в първи кръг. Вчера британецът се класира за осминафиналите на Чалънджър турнира в Рен, където очаква Роман Сафиулин или квалификанта Мануел Гинар. Това е второ участие на бившия №1 в света в надпревара от сериите Чалънджър през настоящия сезон. През февруари Мъри достигна до финала в Биела, където загуби от тогавашния №212 в ранглистата Иля Марченко.

TennisKafe.com


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH