Без Радукану и Медведев в Москва, но Сабаленка получи „уайлд кард“

Без Радукану и Медведев в Москва, но Сабаленка получи "уайлд кард"

Шампионите от US Open се отказаха от участие на турнирите в Москва през предстоящата седмица, но все пак организаторите успяха да поднесат и една добра новина на феновете, които ще гледат от трибуните.

Арина Сабаленка е приела „уайлд кард“ за надпреварата и ще се включи във VTB Kremlin Cup. 23-годишната състезателка ще дебютира в турнира, след като през 2016 не успя да преодолее квалификациите.

Тя трябваше да е топ поставена в Индиън Уелс, но даде позитивен тест за коронавирус и това я остави извън BNP Paribas Open. Анет Контавейт също се присъединява към основната схема.

Това са добри новини, предвид факта, че Ема Радукану и Белинда Бенчич се оттеглиха по-рано, а при мъжете същото стори и Даниил Медведев.

„Здравейте всички, за съжаление трябва да обявя, че тази година няма да играя на Kremlin Cup“ – написа световният №2 в Instagram.

„Винаги е специално да изляза на корта пред руски фенове. Реших да опитам да си дам шанс да участвам, но програмата ми тази година беше много тежка и тялото ми не е готово на 100%.“

„Решението е трудно за мен, но е нужно да бъде взето, за да завърша сезона силно. Благодаря ви и до скоро!“


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH