Криминална история с щастлив край: Веснина си върна откраднатите медали

Криминална история с щастлив край: Веснина си върна откраднатите медали

Ако има човек, който днес си е върнал вярата в доброто, то това със сигурност е Елена Веснина. През септември рускинята съобщи, че в дома ѝ са проникнали крадци и част от трофеите ѝ са били откраднати. Сред тях са били и две от най-ценните отличия във визитката на рускинята – златният олимпийски медал на двойки от Олимпиадата в Рио Де Жанейро през 2016 г. и сребърният на смесени двойки от Игрите в Токио това лято.

Днес обаче рускинята зарадва почитателите си с добри новини. Преди няколко седмици медалите най-неочаквано са ѝ били върнати, а след като полицията ги е изследвала, те вече отново са за постоянно при своята собственичка. Това разказа самата тя с публикация в Instagram.

„Приятели, потвърждавам официално новината, която много от вас очакваха. Получих си откраднатите медали, и то по какъв начин само. Една вечер дойде куриер и ми достави букет цветя и кутия шоколадови бонбони, в която бяха двата ми олимпийски медала. Разбира се, полицията незабавно ги взе за биологична експертиза и не ги видях още няколко седмици, но от днес вече отново са при мен“ – написа Веснина.

„Това беше, меко казано, неочаквано, тъй като вече бях изгубила надежда. Полицията все още издирва крадците, но съм щастлива, че успях да си върна медалите. Ще запомня този момент и вече знам, че доброто винаги побеждава. Благодаря на всички ви за подкрепата“ – добави 35-годишната тенисистка.

На олимпийския турнир в Токио Веснина игра заедно с Аслан Карацев. В изцяло руския финал двамата загубиха с 3-6, 7-6(5), 11-13 от Андрей Рубльов и Анастастия Павлюченкова.


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH