Гарин: Дел Потро е добре, тренирах с него в Маями

Гарин: Дел Потро е добре, тренирах с него в Маями

Кристиан Гарин сподели, че очаква с оптимизъм предстоящите турнири на клей в Южна Америка. Чилиецът ще се завърне на корта на ATP 500 надпреварата в Рио де Жанейро (14-20 февруари), където ще защитава титлата. Световният №18 коментира и ситуацията около Хуан Мартин Дел Потро, чието участие до вчера бе под въпрос, но в крайна сметка стана ясно, че Кулата от Тандил ще играе на турнира в Бразилия.

„Хуан Мартин винаги е бил един от моите модели за подражание. Невероятно е, че ще се завърне в тура след всичко, което му се случи. Обичам да наблюдавам играта му и наистина се надявам, че отново ще достигне нивото, на което всички искаме да го виждаме. Наскоро имах възможността да тренирам с него в Маями и той беше в много добра форма“ – разкри Гарин пред ESPN.

Дел Потро получи „уайлд кард“ за турнира в Рио, който се очертава като доста силен. Към момента водач на схемата е Матео Беретини, а другите седем най-високо поставени участници са Каспър Рууд, Диего Шварцман, Доминик Тийм, Кристиан Гарин, Пабло Кареньо Буста, Лоренцо Сонего и Карлос Алкарас.

Преди това Дел Потро ще играе на ATP 250 турнира в Буенос Айрес (7-13 февруари).


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH