Мъри започва сезона на трева с участие в Чалънджър турнир

Мъри започва сезона на трева с участие в Чалънджър турнир

След своето кратко участие в сезона на клей Анди Мъри ще започне подготовката си за Уимбълдън по доста необичаен начин. След като първоначално бе обявил, че няма да играе на червено тази година, британецът промени решението си и взе участие в Мастърса в Мадрид, но ще пропусне Ролан Гарос.

По време на втората седмица от турнира в Париж Мъри ще се изяви на Чалънджъра в Сърбитън (30 май – 5 юни), като това ще е първият му турнир на трева за годината. До момента той е участвал в надпреварата само веднъж. Това се случи през далечната 2004, когато загуби от Джими Уанг в първи кръг, оттегляйки се заради травма при 2-3 в първия сет.

„Нямам търпение отново да играя в Сърбитън и Куинс тази година, тъй като и двата турнира са страхотни. За мен винаги е много специално изживяване да играя на трева пред родна публика“ – коментира бившия №1 пред Eurosport.

След Сърбитън двукратният олимпийски шампион ще се насочи към Германия за ATP 250 турнира в Щутгарт, след което ще вземе участие в една от любимите си надпревари – ATP 500 турнира в Куинс, където е може да се похвали с рекордните пет титли.


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH