Сватбени камбани: Ашли Барти мина под венчилото

Сватбени камбани: Ашли Барти мина под венчилото

Ашли Барти вече официално е семейна жена. Трикратната шампионка от Големия шлем сключи брак със своята дългогодишна половинка Гари Кисик, което стана ясно от нейна публикация в социалните мрежи. Бившата №1 качи снимка от церемонията, придружена от красноречивия текст „Съпруг и съпруга“.

Двамата са се врекли във вечна вярност на тайна церемония в Куинсленд, на която са присътвали само членовете на семействата им, както и най-близките им приятели. Шампионката на Australian Open е била облечена със стилна рокля, дело на популярния дизайнер Сюзан Харуърд.

Сватбата се е състояла преди няколко дни, но Барти е пожелала тя да бъде запазена в тайна до момента, в който не реши да сподели новината със света. На церемонията са приссътвали някои от най-известните личности в австралийския тенис като Пат Рафтър, Алиша Молик и Кейси Делакуа.

Голямата спортна страст на Барти след тениса – голфът, събира щастливата двойка през 2016 г. Кисик е професионален голфър, като двамата се запознават в клуб „Brookwater“. Година по-късно Барти и Кисик обявяват официално връзката си, появявайки се заедно на церемонията по връчването на наградите „Джон Нюкъмб“. Двамата се сгодиха през ноември миналата година.


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH