Програма за събота: Надал, Швьонтек и Алкарас в действие

Програма за събота: Надал, Швьонтек и Алкарас в действие

В шестия ден от тазгодишния US Open ще видим още много зрелищни битки както при мъжете, така и при жените. На „Артър Аш“ един срещу друг ще излязат две от младите надежди на ATP Тура – Карлос Алкарас и Дженсън Бруксби, след което Рафаел Надал ще опита да направи нова крачка към 23-ата си титла от Големия шлем. В началото и края на програмата на корта ще излязат две от американските звезди при жените – Джеиска Пегула и Даниел Колинс, които ще се изправят съответно срещу Юе Юан и Ализе Корне.

„Артър Аш“, начало в 19:00 ч.
Юе Юан – Джесика Пегула
Дженсън Бруксби – Карлос Алкарас
Не преди 02:00 ч.
Ришар Гаске – Рафаел Надал
Ализе Корне – Даниел Колинс

Любителите на женския тенис ще насочат вниманието си най-вече към „Луис Армстронг“, където ще видим в действие няколко шампионки от Големия шлем. Програмата започва със сблъсък между Гарбине Мугуруса и Петра Квитова, след което Виктория Азаренка ще опита да продължи силното си представяне срещу Петра Мартич. В първия мач от вечерната сесия световната №1 Ига Швьонтек ще играе с представителката на домакините Лорън Дейвис.

„Луис Армстронг“, начало в 18:00 ч.
Гарбине Мугуруса – Петра Квитова
Виктория Азаренка – Петра Мартич
Диего Шварцман – Франсис Тиафо
Не преди 02:00 ч.
Ига Швьонтек – Лорън Дейвис
Брендън Накашима – Яник Синер

Междувременно на „Grandstand“ ни очаква любопитен сблъсък между Андрей Рубльов и Денис Шаповалов, а в последния мач от програмата една от фаворитките при жените – Арина Сабаленка, ще се изправи срещу Клара Бюрел.

„Grandstand“, начало в 18:00 ч.
Камерън Нори – Холгер Руне
Денис Шаповалов – Андрей Рубльов
Каролина Плишкова – Белинда Бенчич
Не преди 00:00
Клара Бюрел – Арина Сабаленка

Пълната програма можете да видите ТУК


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH