„Спри да се държиш като бебе на корта“: Напрежение между Стан и Руне в Париж

"Спри да се държиш като бебе на корта": Напрежение между Стан и Руне в Париж

Стан Вавринка изненада мнозина с посланието, което отправи към Холгер Руне на мрежата след поражението си от датчанина с 6-4 5-7 6-7(3) на Мастърса в Париж.

Двамата изиграха великолепен мач, продължил 2 часа и 32 минути, но след края му неочаквано швейцарецът повиши напрежението, когато подаде ръка на победителя: „Съветвам те да спреш да се държиш като бебе на корта,“ каза бившия №3, а тийнейджърът не знаеше как да реагира.

Ситуацията бе странна на фона на това, че Руне не бе направил нещо, с което да провокира съперника си, въпреки че публиката бе изцяло на страната на ветерана.

„Трудно ми е да си представя, че спортсмен като Стан би казал това,“ коментира случая Анеке, майката на младия състезател, която е и негов мениджър. „Би изглеждало все едно се справя необичайно зле със загубите. Холгер единствено посочи, че му желае всичко най-добро предвид резултатите от последните седмици.“

Вавринка имаше два мачбола във втория сет и още един в третия, преди да бъде обърнат окончателно от опонента си. Въпреки поражението напоследък той демонстрира много по-висококачествен тенис, който го отведе до полуфинал в Мец и четвъртфинал в Базел.


В партньорство с Булевард България
Tenniskafe.com предупреждава, че модераторите на сайта трият коментари, които съдържат обидни квалификации, нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница. Не се допускат коментари, които съдържат спам, както и такива с главни букви (думи, фрази и изречения). Не се допускат опити за реклама без знанието и разрешението на администраторите на сайта. Модераторите не коментират причините за изтриване на постове и други модераторски намеси.
Copyright © 2020 TennisKafe.com, Тенискафе ООД, Стара Планина 3, Управител: Асен Григоров. Всички права запазени.
Created by WPH